Het bestuur

Het bestuur van Signs of Hope bestaat uit 5 personen, te weten:

Famke Nakimuli Wildeman: “Sinds de zomer van 2016 woon en werk ik in Uganda. Ik ben Signs of Hope gestart, vanuit de passie die God in mij heeft gelegd voor Dove kinderen in Uganda. Mij volledig te mogen inzetten om een verschil te maken in het leven van deze kinderen, maakt mij dankbaar. Alle eer aan God.”

Plonie Pantjes: “God roept ons op om om te zien naar de zwakkeren in de samenleving en voor hen op te komen. Persoonlijke ontwikkeling door onderwijs draagt bij aan de groei van een mens en de groei van een mens draagt bij aan de groei van een gemeenschap. Daar zie ik naar uit!”

Sonja Beetsma: “In mijn werk als doventolk ben ik betrokken bij dove Nederlanders en ik besef hoeveel goede kansen zij hier in het leven hebben. Hoe anders is dat voor doven in Uganda!  Via Signs of Hope probeer ik bij te dragen aan het welzijn van doven in Uganda.”

Ibrahim Kuteesa: “Ik ben opgegroeid in Uganda. De armoedige leefomstandigheden als je buiten de gemeenschap opgroeid, wordt genegeerd, is moeilijk uit te leggen. Dit maakt het extra moeilijk voor mensen met een handicap, zoals de Dove mensen. Ik geloof in de impact op hun leven door het krijgen van gelijke kansen.”