Doet u mee?

Als stichting kunnen wij dit werk niet alleen.

Om onze visie en missie handen en voeten te geven zoeken wij naar mensen die zich op verschillende manieren bij ons willen aansluiten.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Gebed: Het werk begint met gevouwen handen waarin we God willen vragen om Zijn leiding . Wij geloven dat God ons de weg wil wijzen en zal voorzien. Wilt u met ons meebidden dat de kinderen die hulp nodig hebben op ons pad komen en voor een goede verstandhouding met de lokale organisaties?
  • Sponsoren van een kind: Op deze website kunt u lezen dat wij kinderen financieel willen ondersteunen, door het onderwijs voor hen toegankelijk te maken. Door uw bijdrage geeft u een kind een hoopvolle toekomst.
  • Algemene financiële ondersteuning: Famke woont en werkt in Uganda. Haar werkzaamheden doet zij momenteel op basis van giften waardoor zij kan voorzien in haar basisbehoeften (eten, huur, lokaal transport). Uw bijdrage maakt het mogelijk dat Famke zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Daarnaast krijgt Dorothy Ajete, een Ugandese, een vrijwilligersvergoeding van Signs of Hope voor het werk dat zij voor de stichting en de school doet. Uw gift kunt u overmaken op rekeningnummer: NL86 TRIO 0379 2250 34 t.n.v. Signs of Hope
  • Vertel het door!: Bent u enthousiast geworden over het werk van Signs of Hope? Vertel het aan uw buren of in uw (kerkelijke) gemeente. Indien gewenst komen wij graag iets vertellen over ons werk in Uganda.